KURU: TARAFTAR VE PARA LAZIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KURU: TARAFTAR VE PARA LAZIMTekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mülahim Kuru kulübün kadın hentbol takımını tanıtmak için bir toplantı düzenledi. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Paşa Kafe’de gerçekleşen toplantıda Başkan Kuru, en az 4 milyon liralık bir maliyetlerini olduğunu ve bunun için destek istediklerini ifade etti. Kuru, Muratlı’da yapılacak iç saha maçları için de taraftarların maça gelmesini istedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mülahim Kuru düzenlediği basın toplantısında hentbol takımının Süper Lig’deki hedeflerini açıkladı. Üç yıllık bir hedef koyduklarını aktaran Kuru, “Önceliğimiz bu sezon ligi ilk beşin içinde bitirmek. Önümüzdeki sezon ise ilk üç ve daha sonraki sezonda ise şampiyonluk planlıyoruz. Her şey istediğimiz gibi giderse ve yeterli desteği bulursak bu oyuncu grubu ile başaracağımıza eminim” dedi.
Teknik direktör ve oyuncuları tek tek tanıtan Başkan Mülahim Kuru ekonomik olarak da desteği ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederken bu güne kadar sadece göğüs reklamı aldıklarını ve daha fazla sponsora ihtiyaçları olduğunu açıkladı. Kuru, “Futbol takımının da başkanlığını yaptım. Hentbol başka bir sevgi. Bunu anlamanız için öncelikle maçlarımıza gelmeniz gerekir. Ayrı bir sevgi ile bağlanıyorsunuz. Bu nedenle hentbola çok önem veriyoruz. Bu spora başlama yaşı 10’dur. Ben gençlerimizin bu konuda gerek hentbol, gerekse diğer spor dallarına yönelmelerini diliyorum. Kötü alışkanlıklardan kurtulmanın en güzel yolu spor yapmaktır” diye konuştu. (Özkan Dikmen)

KURU: TARAFTAR VE PARA LAZIM