AK Parti Kars İl Başkanı “Hizmet Adamı” Adem Çalkın Kars için çalışıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kars İl Başkanı “Hizmet Adamı” Adem Çalkın Kars için çalışıyorAK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, vatandaşları İl binasında kabul ederek sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Karslıların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren, dur durak bilmeden çalışan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Serhat şehri Gazi Kars’ta etnik köken üzerinden yapılan siyaseti tarihin derinliklerine gömerek, toplumsal barışın oluşmasına da katkı sağlıyor.

Dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve hayırsever kişiliği ile tanınan Adem Çalkın, gece gündüz demeden halkın sorunlarına çözüm arıyor.

Şehit aileleri ve Gaziler başta olmak üzere, ilçe ve köy ziyaretleri, mahalle gezileri, halk toplantıları ile her zaman vatandaşın yanında olan Başkan Çalkın, vatandaşların sorun ve talepleriyle de yakından ilgileniyor.

İstenilen saatte şahsi cep telefonu numarasından da kolayca ulaşılabilen Adem Çalkın, Kars siyasetinin parlayan yıldızı olarak değerlendiriliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara ve İstanbul’daki bütün hizmetlerinin Kars’a getirilmesindeki her bir çabayı, “ekip ruhu” olarak değerlendiren Çalkın, teşkilatın bütün kademelerinde “Hizmet Adamı” olarak değerlendiriliyor.

Başkan Çalkın, “Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz. Hemşerilerimizin dile getirdikleri sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız ve inşallah çözeceğiz” dedi.

Çalkın, “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti hükümetleri ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 65’nci hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’ın destekleri ile Kars’ın her köşesine en güzel hizmet ve özeni göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Teşkilatlarının sürekli halkın arasında olarak talep ve isteklerini dinlemelerinden memnuniyet duyan vatandaşlar; “İl Başkanı Adem Çalkın, sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden, İl Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Başkanımız her fırsatta il ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızın, esnaflarımızın talep ve sorunlarını dinliyor. Genç, çalışkan İl Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diyerek görüşlerini ifade ettiler. (ERCÜMENT DAŞDELEN)

AK Parti Kars İl Başkanı “Hizmet Adamı” Adem Çalkın Kars için çalışıyor