Spor’a siyaset Karıştırılmamalı:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor'a siyaset Karıştırılmamalı:BEYPAZARI (BHA)- İyi Parti Beypazarı İlçe başkanı Yakup Türkoğlu, 25 Eylül Gününde yapılan “Beypazarı belediyesi Gençlik ve Spor’un” Kongresi sonrasında, oluşturulan yeni yönetimin bir siyasi parti yöneticilerinden oluşması” üzerine basın açıklamasında bulundu:
 
İyi Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yakup Türkoğlu, yaptığı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
“Bazı kurum ve kuruluşlar siyaset üstüdür ve öyle de kalmalıdır. Benim de içinden yetiştiğim ve futbol oynadığım Beypazarı Belediyesi Gençlik Sporu’umuzun 25.09.2022 tarihinde yapılan kongresinde oluşturulan yeni yönetimin başkan ve yöneticilerinin bir siyasi parti yöneticilerinden oluşması göz bebeğimiz Beypazarı Spor’un siyasallaşmasına ve spora siyasetin sirayet etmesine sebep olmuştur.” ifadesine yer verirken sözlerini söyle sürdürdü:
“Spora hiçbir şart ve koşulda siyaset bulaştırılmamalı, alet edilmemelidir. Bu durum benim ve benim gibi Beypazarı Spor’a gönül vermiş tüm hemşerilerimiz tarafından kaygı ile karşılanmıştır. Beypazarı Spor her görüşten, her düşünceden yediden yetmişe tüm Beypazar’ lı hemşerilerimizindir.”
Kamu oyuna saygılarımla duyurulur. (Yaşar Tonbak)

Spor’a siyaset Karıştırılmamalı: