Murat Kalmış, milletvekili olmak için oylarınıza talip

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Kalmış, milletvekili olmak için oylarınıza talipNiedersachsen’de seçim günü
DELMENHORST- Hür Demokrat Parti (FDP), Delmenhorst İl Genel Meclisi grubu başkanı Murat Kalmış, 9 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak olan Aşağı Saksonya Eyalet (Niedersachsen) seçimlerinde milletvekili adayı olarak seçimlere giriyor. Daha önce de Delmenhorst’tan Bewlediye Başkanlığına aday olan Kalmış, listede 16. sırada yer alıyor.
‘Oylarınıza değil sorunlarınıza talibim’
Delmenhorst yerel seçimlerinden parti üye sayılarını arttırma başarısıyla bilinen tanınmış siyasetçi Murat Kalmış (51), eyalet seçimlerine çok iyi bir şekilde hazırlandı. 450 delegenin seçtiği yüze yakın adaylar arasından yüzde 85 oyla 16. sırada yer almanın güzel bir sonuç olduğunu belirten Kalmış, 8 Milyon nüfuslu büyük bir eyaletin meclisine seçilecek olmam büyük heyecan ve gurur verici. Oylarınıza değil sorunlarınıza talibim ve ümitliyim“ diyerek, özellikle Türk seçmenlerin de sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

Mutlaka sandığa gidin
9 Ekim‘de yapılacak seçimde, oy kullanma hakkına sahip tüm vatandaşlarımıza sandığa gitmeleri tavsiyesinde bulunan Kalmış, „Eyalette yaşayan ve oy kullanma yetkisine sahip tüm vatandaşlarımız mutlaka sandığa gitmelidir. Kendilerini yönetecek kişileri yine kendileri belirlemelidirler. Eğer milletvekili seçilirsem sizlerin sorunlarıyla da yakından ilgileneceğimi bilmenizi isterim“ dedi. (Erdal Altuntaş)

Murat Kalmış, milletvekili olmak için oylarınıza talip