AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz: “Kadın Kolları olarak haftalık olağan toplantımızı yaptık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz: “Kadın Kolları olarak haftalık olağan toplantımızı yaptık”BEYPAZARI (BHA )- AK Parti Beypazarı İlçe başkanlığı, Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, Kadın kolları başkanlığı olarak haftalık olağan toplantılarını yaptıklarını bildirdi.
AK Parti kadın Kolları Beypazarı başkanlığı, AK Parti Kadın Kolları olarak İlçe başkanlığı toplantı salonunda bir araya gelerek Haftalık Olağan toplantılarını yaptı.
AK Parti kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, yaptıkları toplantıya İl Koordinatörü Nesrin Yiğit’in de online katılımıyla, toplantının sürdüğünü söyledi.
Düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Kadın kolları başkanlığımızın şu ana kadar ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol ve yöntemler gözden geçirdiklerini anlatan AK parti Beypazarı kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, “ Çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Köyde, kente, nerdeyse her evde varız. Partimizin yatıklarını anlatıyoruz ve anlatmayı da sürdüreceğiz. Aldığımız kararlarımız hayırlara vesile olsun inşallah” şeklinde konuştu. (Yaşar Tonbak)

AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz: “Kadın Kolları olarak haftalık olağan toplantımızı yaptık”