Karasu Kapı Kapı Geziyor, Esnafın Derdini Dinliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karasu Kapı Kapı Geziyor, Esnafın Derdini DinliyorCHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve beraberindeki heyet, Hoca Ahmed Yesevi Caddesi ve Mahkeme Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret etti.

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu Hoca Ahmed Yesevi Caddesi ve Mahkeme Çarşısı’nda iş yapan esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Vekil Karasu’ya ziyaretinde CHP Sivas İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çiçek, İl Kadın Kollları Başkanı Sebiha Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Canan Bulut eşlik etti.

Her esnafla tek tek selamlaşan CHP’liler ve esnafın yerel gündemi su sorunu genel gündem ise ekonomik sıkıntılar oldu. Ulaş Karasu ve beraberindeki heyet, esnafların taleplerini dinleyerek çözüm noktasında fikir alışverişinde bulundu. Karasu, esnaflarla ilgili çalışmalarının süreceğini söyleyerek CHP iktidarında esnafların sorunlarının teker teker çözüme kavuşturulacağını vurguladı.

Ziyaretler sonrası Ulaş Karasu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İl Başkan Yardımcımız Mehmet Çiçek, İl Kadın Kollları Başkanımız Sebiha Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanımız Canan Bulut’la birlikte Hoca Ahmed Yesevi Caddesi ve Mahkeme Çarşısı’nda esnaflarımızı ziyaret ederek hem hayırlı işler diledik hem de sorun ve taleplerini dinledik. Sıcak karşılamaları için tüm esnafımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullanarak esnaflara teşekkür etti. (manşet sivas) (Adem Şenol)

Karasu Kapı Kapı Geziyor, Esnafın Derdini Dinliyor