Elazığ’da ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ Programı Düzenlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ'da  ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ Programı DüzenlendiAK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen şehir buluşmaları programı Elazığ İl Başkanlığı tarafından il binasında gerçekleştirildi.
AK Parti Genel Merkezi’nde ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı Türkiye genelinde devam ediyor.
Düzenlenen şehir buluşmaları programına AK Parti Elazığ İl Başkanlığı da katıldı.
Şehir buluşmaları programı kapsamında AK Parti Elazığ İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenlendi.
Gerçekleştirilen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, genel merkez tarafından görevlendirilen milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ve MKYK üyeleri katıldı.
YILDIRIM: KENDİSİNİ BU ŞEHİRDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYUYORUM
Basın toplantısında konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bugün şehir buluşmaları programında bir araya geldik. Çevre illerden milletvekillerim ve MKYK üyelerimle birlikte çok kıymetli bir misafirimizi ağırlıyoruz. Ben kendisine gönülden hoş geldiniz diyorum, sefalar getirdiniz diyorum. Değerli genel başkan yardımcımızı çok yakinen tanıyorsunuz. Birçok özellikleri var. Kendisine has bir özgül ağırlığı var. Ama ben onu bir başka boyutuyla da şöyle hatırlatmak istiyorum. Yaklaşık 45 yıldır reise, Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza yol arkadaşlığı yapmış ve aynı zamanda benim meslektaşım anlamında, yeminli mali müşavir anlamında ve genel merkezde de mali ve idari işler başkanlığı anlamında da ayrı bir özel hukukumuz var. Kendisini bu şehirde ağırlamaktan onur duyuyorum” ifadelerini kullandı.
DEMİRÖZ: VATANDAŞLARIN BEKLENTİLERİNİ DİNLEYECEĞİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, “Bugün Elazığ’da genel merkezin düzenlemiş olduğu bu güzel programda hep birlikte olduk. Bu basın toplantısından sonra inşallah Elazığ’ın hem merkezinde hem ilçelerinde dolaşıp milletin sesine kuak vereceğiz, onları dinleyeceğiz. Onlar neler istiyor genel merkezden, AK Parti’den. 15 seçimdir bize destek veren bu insanların bugün ki duyguları nedir, beklentileri nedir, son gelişmelerde savaş ve pandemiden sonraki gelinen ortamda ekonomik boyut olarak, istiklalimiz olarak ve diğer bütün ihtiyaçlarla ilgili beklentileri nedir bunları dinleyeceğiz ve 2023’ün son virajında parti olarak seçime girerken neler yapmamız gerektiğine karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.
DEMİRÖZ: ENFLASYON YÜKSEK. BUNU KABUL EDİYORUZ
Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, “Sıkıntılarımız olabilir. Ama bunu birlikte aşacağız. Ekonomik sıkıntılarda Avrupa’nın kasıp kavrulduğunu görüyorsunuz. Enflasyon yüksek. Bunu kabul ediyoruz ama pandeminin verdiği telaşla bütün dünyada aynı işler oldu. Durgunluk gelecek diye, resenson olacak diye piyasaya herkes para sürmeye çalıştı. Bütün ülkelerde ekonomik yapı bu şekilde oldu. Tabi üretim düştü. Tedarik zincirinde sıkıntılar oldu ve bu sıkıntılar yavaş yavaş önümüze çıkıyor. Ardından bir de Rusya – Ukrayna savaşı ve gelinen nokta hepinizin malumu. Ama Türkiye ve onun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın feraseti sayesinde bu savaştan ve bu pandemiden önce sağlıkla ilgili belki parmakla gösterilecek ülke olduk. Arkasından da savaştaki yöntem, ilişkilerin geliştirilmesi, her iki tarafla yaptığımız diyaloglar bugün Türkiye’yi dünyanın parlayan yıldızı haline getirdi” şeklinde konuştu.
DEMİRÖZ: ELAZIĞ EN BÜYÜK DERSİ ONLARA VERDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, “O çok demokrat görünenleri geldikleri belediyelerde yaptıklarını izliyorsunuz. Hiçbir demokrasiye uyan hiçbir insanlığa uymayan şeyler yapılıyor. İnsanlar işlerinden ediliyor ve yaptıkları, verdikleri ödünne bazı ithal oylarla insanlara verdikleri tavizleri görüyorsunuz. Kimleri çalıştırıyorlar. Bu millete düşmanlık eden, bu ülkeye ihanet eden insanları yanlarında barındırıyorlar. Geçtiğimiz hafta Elazığ en büyük dersi onlara verdi. Hepinizi canı gönülden kutluyorum. Türkiye artık istiklalini ve istikbalini kendi kendisinin göbeğini kesen bir ülke olacak” dedi. (Sıtkı Taşel)

Elazığ’da ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ Programı Düzenlendi