23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla KutlandıPervin BÖLÜKBAŞI/BALIKESİR-BHA-Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 3. gününe denk gelen ve çifte bayram olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Edremit ilçesinde de coşkuyla kutlandı.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Edremit Kapalı Spor Salonunda hazırlanan kutlama programına Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kurugül, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, Edremit Cumhuriyet Başsavcı V. Tunahan Işık, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programında; günün anlam ve önemini belirten bir konuşmalar gerçekleştirilirken yarışmada başarı gösteren öğrencilere ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Programda Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yarışmalar, halk oyunları, şiirler ve müzik gösterileri davetliler tarafından beğeniyle izlendi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı