Hızlı Tren İçin Tarih 26 Nisan

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hızlı Tren İçin Tarih 26 NisanSivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret eden Ak Parti Grup Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, “Ankara-Sivas Hızlı Tren Seferlerinin 26 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile hizmete başlayacak.” dedi.
HAKAN BAKAR SİVAS
 
Ak Parti Grup Başkanı ve Sivas milletvekili İsmet Yılmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaretinde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
 
Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Ankara-Sivas arası hızlı tren seferlerinin 26 Nisan tarihinde “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile hizmete açılacağını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil ise siyasi partilerin esnaf teşkilatının sorun ve sıkıntılarının çözümünde önemli olduğunu belirterek, yapılacak olan 28. dönem milletvekilliğinde Sivas’ın hizmetine talip olan adaylara başarılar diledi.
Ak Parti Grup Başkanı ve Sivas milletvekili sayın İsmet Yılmaz’ın görevde bulunduğu bakanlık ve milletvekilliği sürecinde yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek, bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diledi (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Hızlı Tren İçin Tarih 26 Nisan