TÜRKİYE YARALARI SARACAK GÜÇTEDİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKİYE  YARALARI SARACAK GÜÇTEDİRMerkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrasında yaralar sarılmaya devam ediyor. Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin Kahramanmaraş’ın merkez ilçelerinden biri olan Dulkadiroğlu ilçesinde depremzedeleri ziyaret ederek depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Hüseyin KÖMÜR – TOKAT – Birlik Haber Ajansı (BHA)

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden 6 Şubat 04.17 saatinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem, çevrede bulunan 10 il ve Suriye topraklarını da etkiledi. Ağır yıkıma neden olan depremde binlerce insan hayatını kaybetti. Ak Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin Kahramanmaraş’ın merkez ilçelerinden biri olan Dulkadiroğlu ilçesinde gecenin geç saatlerine kadar depremzedeler ile ilgilenerek yalnız bırakmadı. Özlem Zengin depremzedeler için kurulan yardım çadırlarında ve aşevinde incelemede bulunarak depremden etkilenen insanlara destek oldu. Özlem Zengin “Bereketli olsun şifa olsun inşallah… Bir bulgur tanesinde dahi emeği, katkısı, duası olan herkese yürekten teşekkürler. Hoş geldin Hilal… Çok güzel günlerin, günlerimiz olacak inşallah. Hep birlikte iyi olacağız. Hep birlikte bu günleri aşacağız. Devletimiz ve milletimiz depremin yol açtığı yaraların sarılması için seferber olmuş durumdadır. Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın tüm Türkiye olarak hep birlikte bu zor günlerin en kısa zamanda atlatacağız” dedi.

TÜRKİYE’NİN TÜM GÜCÜ YARALARI SARACAK GÜÇTEDİR
Özlem Zengin “Asrın felaketi sonrasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile tüm Bakanlarımız başta olmak üzere Milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerimiz seferber oldu. Hem acil ihtiyaçların giderilmesi hemde konaklama ile giyim ve yiyecek içecek eksiklerinin giderilmesi konusunda millet olarak seferber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile çok sayıda bölgede aynı anda konut ve konteynır ile çadır yerleşim yerleri kuruluyor. Bu süreçte en büyük üzüntümüz yaşanan can kayıplarına olurken, birçok ülkeden gelen arama kurtarma birimleri ve uluslararası uzmanların gözlemleri göstermektedir ki, böylesine bir felaket bin yılda bir yaşanabilecek bir felakettir. Türkiye’nin gücü tüm yaraları saracak büyüklükte. Milletimiz ile gönülden bir bağ kuran Cumhurbaşkanımız ile Türkiye, deprem yaralarını hızla sararak güçlü bir kalkınma dönemine girecektir” ifadelerine yer verdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

TÜRKİYE YARALARI SARACAK GÜÇTEDİR