Söke’de İnsan Hakları Günü kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke'de İnsan Hakları Günü kutlandı10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, Söke’de kutlandı. İlçe İnsan Hakları Kurulu Başkanı ve Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve kurul üyelerinin Atatürk Anıtına çelenk sunmalarının ardından Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, Kaymakam Güney açıklamalarda bulundu.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı İlçe İnsan Hakları Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, insan hakları kurulunun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güney, “İlçemizde insan hakları ihlali ile ilgili bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Yapılan başvurular incelendiğinde genelde alınan hizmetlerdeki aksaklıklar dile getirilirken, alınan hizmetlerle ilgili de teşekkür başvuruları olmuştur. Kurul olarak bize ulaşan tüm başvurular değerlendirilirken, bizi üzecek, başımız öne eğdirecek insan hakları ihlallerinin olmadığını görmekten memnunuz” dedi.
HASTANE PERSONELLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
İnsan Hakları Kurulu’na yapılan başvurularda vatandaşların Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde aldıkları hizmetlerde ilgili personelin sıcak ilgisi ve aldıkları hizmetten memnun oldukları öne çıkan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şerefhan Özusan, Acil Sağlık Memuru Göksel Yeşiltepe ve Danışma Personeli Levent Güler, Kaymakam Güney tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildiler. (Mehmet Aydın)

Söke’de İnsan Hakları Günü kutlandı