DEVLET BAHÇELİ’NİN HER SÖZÜ BİZE EMİRDİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVLET BAHÇELİ'NİN HER SÖZÜ BİZE EMİRDİRMilliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı Mustafa İpek Ankara MHP Parti Genel Merkezinde Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
 
Hüseyin KÖMÜR – TOKAT – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek Ankara MHP Parti Genel Merkezinde Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Devlet Bahçeli ile görüşen İpek “Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin yegane ve de tartılması bile düşünülemeyecek kadar ,Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde teminatıdır. Milliyetçi Hareket Partisi’ni karalayanların aşılmaz bulduğu tek kalenin adresidir; Milliyetçi Hareket Partisi. Ülkeyi ve milleti bir arada tutacak siyasi ve sosyolojik tecrübelerin hepsine sahiptir ve bu anlamda kimsenin gücünün yetmeyeceği, boy ölçüşemeyeceği zengin bir birikimi vardır” dedi.
 
Mustafa İpek “MHP bugün dünden daha güçlü, daha gelişmiştir. Bu ilerleyiş ve serpilme hali aynı zamanda kutlu mazimizin bereketi, fedakar gazilerimizin ve şehitlerimizin marifetidir. Fikriyatımız ve siyasi mücadelemiz aziz milletimizde ve mazlum gönüllerde hamdolsun karşılık bulmuştur. Ne mutlu bizlere ki, partimizin kurulduğu 1969’dan itibaren elde ettiğimiz birikim ve tecrübeler bugünlerde geleceğin Türk asırlarının inşa ve ihya müjdesi haline gelmiştir. Korkuya prim vermeden, telaşa müsaade etmeden, sabrı, sağduyuyu ve soğukkanlılığı elden bırakmadan, daha da mühimi imanla çarpan yüreklerle zor günleri aşacağız, aydınlık geleceğin şafağında buluşacağız. Sağlam irademizi, sarsılmaz iyimserliğimizi inançla koruyup, iradeyle yoğurup alınan tedbirlere tevekkül içinde riayet etmek, devlet-millet dayanışmasına en üst düzeyde destek vermek herkes açısından milli bir sorumluluktur.
Bu sorumluluğumuza bağlı kaldığımız müddetçe, fert umutlarımızı diri tuttuğumuz sürece hiçbir musibetin tesiri mücadelemize engel çıkaramayacak, milli varlığımıza zarar veremeyecektir. Aziz milletim metin ve müsterih olsun, Türk devleti muvaffakiyetle her güçlüğün üstesinden gelmeye muktedirdir. Netice Olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin her emaneti bizde namustur Her sözü bizde emirdir” ifadelerine yer verdi. (Hüseyin Kömür)

DEVLET BAHÇELİ’NİN HER SÖZÜ BİZE EMİRDİR