Didim MHP’ye yeni katılan üyelere rozetlerini il başkanı Alıcık taktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim MHP'ye yeni katılan üyelere rozetlerini il başkanı Alıcık taktıMilliyetçi Hareket Partisi Didim İlçe Teşkilatınca yapılan yeni üye kayıtları için parti binasında rozet takma töreni düzenlendi.
 
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın katıldığı rozet takma töreninde ilk konuşan İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç “İlçe yönetimi olarak sürekli sahadayız. İlçe yöneticilerimizle birlikte alanlarda olacağımızı söyledik. Bu anlamda yöneticimiz Tolga Kubaliç kardeşimin de katkılarıyla 20 genç arkadaşımız bugün aramıza katıldı. Gücümüzü biliyoruz. 2023 seçimleri için liderimizin emir ve talimatları noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile yeniden seçilmesi için çalışacağız
 
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise  “Bizler bu süreçte görevimizi en iyi şekilde alnımızın akıyla yapıyoruz. Sizlerin de destekleriyle daha çok çalışacağız. Allah çalışana verir.  2023’e kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Liderimiz 2023 için ne dedi; Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy ile yeniden seçilmesi için çalışacağız, diğeri de MHP’yi Meclis çatısı altında en yüksek temsiliyet oranıyla temsil etmesi için çalışacağız. Onun için çok çalışacağız” dedi.
Konuşmaların ardından partiye yeni üye olan gençlere rozetleri İl Başkanı Alıcık, İlçe Başkanı Sağdıç ve ilçe yöneticileri tarafından takıldı. (Kemal Etleç)

Didim MHP’ye yeni katılan üyelere rozetlerini il başkanı Alıcık taktı