CHP’li Başkan, AK Partili vekillerle bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP'li Başkan, AK Partili vekillerle bir araya geldiZonguldak’ın Ereğli ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Milletvekilleri ile bir araya geldiğini açıkladı. Başkan Posbıyık, bir çok konunun ele alındığı toplantının müspet geçtiğini söyledi.
Kdz. Ereğli Belediyesinin Aralık ayı Meclis toplantısının ilk oturumu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık Başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Posbıyık, toplantının resmi bölümüne geçilmeden önce yaptığı gündem dışı konuşmada, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile toplantı yaptıklarını söyledi. Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Posbıyık, limanın Kdz. Ereğli Belediyesine bırakılması yönünde olumlu gelişmeler olduğunu ifade etti. Posbıyık ayrıca, sahildeki balık lokantası, İller Bankasından kredi alınması, çevre yolu ve sahile yapılması planlanan camii gibi birçok konuda istişarelerde bulunduklarını belirterek toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydetti. (Recep Akkaya/olay67.com)

CHP’li Başkan, AK Partili vekillerle bir araya geldi