YUSUF BEYAZIT: "ŞEHRİMİZE VE HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YUSUF BEYAZIT: "ŞEHRİMİZE VE HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt Tokat Devlet Hastanesi Ek Bina Projesinde sona gelindiğini duyurdu.
Hüseyin KÖMÜR – TOKAT – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Tokat Devlet Hastanesinin yanına yapılan yaklaşık 41 bin metre kare kapalı alanda hizmet verecek olan Tokat Devlet Hastanesi Ek Binası Projesinde sona gelindi. 150 yatak, 60 poliklinik ve 6 ameliyathaneden oluşacak olan Ek Bina Projesi ile hastalara daha iyi hizmet verilmesi sağlanacak.
 
AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt projede sona gelindiğini duyururken “Tokat Devlet Hastanemizin yanına yapılacak olan;150 Yataklı, 60 Poliklinik, 6 Ameliyathaneden oluşacak, yaklaşık 41.000 m² kapalı alanda hizmet verecek Tokat Devlet Hastanemizin Ek Bina Projesinde sona gelindi. Şehrimize ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
 
Yusuf Beyazıt “Vatandaşa yapılacak hizmette sınır yoktur. Allah’a hamd olsun, bizler AK Parti olarak bu konuda zaten başarılıyız. Bizim siyasetimiz eser, hizmet siyasetidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “hizmet edeceğiz, kimseyi birbirinden ayırmayacağız, partizanlık asla yapmayacağız, Diline ve mezhebine asla ve asla bakmayacağız” sözü ile sadece hizmet edeceğiz. Ekonomiden, eğitime, sağlıktan savunmaya birçok alanda devrim yapan AK Parti, yaptığı çalışmalar ile dünyada adından söz ettiren bir Türkiye’yi inşa etti. Bugün dış politika dünyanın takip ettiği, sözü dinlenen ve dünyadaki krizleri çözüme kavuşturan Türkiye var. Yollar, barajlar, okullar, hastaneler ve birçok yatırım Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetlerimiz tarafından ilimize kazandırıldı. Bugün birçok alanda sorunlarını çözmüş, ihracatta önemli bir yer edinen şehrimiz, yine AK Parti ile daha ileriye gidecek inşallah. “Millete hizmet yolunda asla yorulmak yok” dedi. (Hüseyin Kömür)

YUSUF BEYAZIT: "ŞEHRİMİZE VE HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"