Söke’de terk edilen köy airsoft tutkunlarının oyun alanı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke'de terk edilen köy airsoft tutkunlarının oyun alanı olduSöke’de Beşparmak Dağı eteğinde bulunan, sakinlerinin yıllar önce su, elektrik olmayışından terk ederek Akçakaya Köyü’ne taşınmaları ile kaderine terk edilen Kızılkarlar Köyü’nün yıldızı, airsoft tutkunlarının keşfetmeleri ile yeniden parlıyor.
Mehmet AYDIN – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Şu anda tek bir kişinin yaşadığı, eski taş evlerden oluşan, adeta doğal film platosunu andıran Kızılkarlar Köyü, hafta sonları başta Söke, Kuşadası olmak üzere airsoft sporuna gönül verenlerin mücadele ettiği doğal saha ve oyun alanı oldu.
Hafta sonunda Denizli Special Force Airsoft takımı ile Kuşadası Airsoft takımı Kızılkarlar Köyünde karşı karşıya geldi. Seyir zevkinin yüksek olduğu karşılaşmada büyük bir mücadeleye sahne olurken, Denizli Special Force Airsoft Başkanı Av. Ömer Başkaya oyun alanı olarak kullanılan Kızılkarlar Köyü’nü çok beğendiklerini, Kuşadası takımının kendilerini iyi bir şekilde ağırladığını belirterek, en kısa zamanda tekrar müsabaka için bir araya geleceklerini söyledi. (Mehmet Aydın)

Söke’de terk edilen köy airsoft tutkunlarının oyun alanı oldu