Engelli öğrencilerin günlerini kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engelli öğrencilerin günlerini kutladıŞanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören özel çocukları ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERLE PASTA KESTİ
İlk olarak Özel Can Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Erdoğan, çocuklar ve engelli bireyler ile beraber günün anlam ve önemine istinaden pasta kesimi gerçekleştirdi.
Öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam, kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

OYUNLARINA ORTAK OLDU
İkinci durağı olan Özel Karagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Kaymakam Erdoğan, öğrencilerle tek tek ilgilenerek, müzik gösterisi ve oyunlarına ortak olup, sınıflarını gezdi.
Son olarak Özel Hayat Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam, sınıflarda eğitim gören öğrenciler ile sohbet ederek ziyaretini sonlandırdı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YERİNE GETİRİYORUZ
Kaymakam Erdoğan, tüm rehabilitasyon merkezi eğitici ve yöneticilerine başarılar dileyerek, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nü kutladı.
Kaymakam Erdoğan, ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artması, kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılması için devlet olarak üzerimize düşen vazifeyi yerine getiriyoruz” dedi. (Mia Haber)

Engelli öğrencilerin günlerini kutladı