“Önemli Olan Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretmek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Önemli Olan Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretmek”Aydın, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Kadir Aydın,  Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi. Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık günü, engelli vatandaşlarımızın hakları, topluma kazandırılması ve yaşadığı sorunlara toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla “Dünya Engelliler Günü” olar​ak kabul edilmiştir.

Engelli kardeşlerimizin eşit vatandaşlar olarak toplumsal yaşama tam ve etkin olarak katılmaları, ayrımcılığa maruz kalmamaları, fırsat eşitliğinden yararlanarak eşit bireyler olarak haklarını tam ve eksiksiz olarak kullanabilmeleri büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve hiç kimseye muhtaç olmadan hayatlarını en iyi şekilde sürdürmeleri konusunda katkıda bulunmak hepimizin insanlık görevimiz ve toplumsal sorumluluğumuzdur.

Engelli vatandaşlarımıza destek olmak, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak ve duyurmak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.

Bizlerde Gelecek Partisi olarak Engelli kardeşlerimizin daha güzel bir dünyada yaşamlarını sürdürebilmeleri için her daim çalışmalar yapmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” dedi. (Hakan Bakar)

“Önemli Olan Sorunlara Kalıcı Çözümler Üretmek”