Elazığ’da “Empati” Temalı Resim Sergisi Düzenlenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ'da “Empati” Temalı Resim Sergisi DüzenlenecekDünya Engelliler Günü dolayısıyla Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından “Empati” temalı resim sergisi düzenlenecek.
 
Fırat Üniversitesi sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor.
Bu kapsamda Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 3 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de “Empati” teması ile Elysium AVM’de resim sergisi düzenlenecek.
GÖMLEKSİZ: ÇÖZÜMLER BULMAK ÜZERE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM ETTİĞİMİZİ BELİRTMEK İSTİYORUZ
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, “Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık günü Özel gereksinimli bireylerin hakları, ihtiyaç duydukları eğitimlerin sağlanması ve yaşadıkları sorunlara toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir. Bu vesileyle tüm özel gereksinimli bireylerin, özel gereksinimli öğrencilerimizin ve ailelerinin bu özel gününü kutluyoruz. Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak özel gereksinimli öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarını kolaylaştırmak, onların eğitime erişebilirliklerini artırmak amacıyla her türlü çabayı gösteriyor, onların sorunlarına kalıcı çözümler bulmak üzere çalışmalarımıza devam ettiğimizi belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
GÖMLEKSİZ: BAŞARI DOLU GÜZEL GÜNLER DİLİYORUZ
Prof. Dr. Gömleksiz, “Bu özel gün etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı 4. sınıf öğrencilerimiz tarafından “Özel Eğitim ve Kaynaştırma” dersi kapsamında bu günün anlamına uygun olarak bir resim sergisi hazırlanmıştır. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz teması “Empati” olan yağlı boya, kara kalem ve afiş çalışmaları hazırlamışlardır. Bu çalışmalar 3 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’da ilimizdeki Elysium AVM’de sergilenecektir. Bu güzel ve özel etkinlikte emeği geçen ders sorumlusu Dr. Bekir Erol’a, Resim-İş Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencilerimize ve bölüm başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu özel gün vesilesiyle bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını bir kez daha hatırlatarak, özel gereksinimli vatandaşlarımıza ve ailelerine mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarı dolu güzel günler diliyoruz” dedi. (Sıtkı Taşel)

Elazığ’da “Empati” Temalı Resim Sergisi Düzenlenecek