RİZELİ MÜTEAHHİT ABDULKADİR KART YÜKLENİCİ FİRMA OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RİZELİ MÜTEAHHİT ABDULKADİR KART YÜKLENİCİ FİRMA OLDURİZELİ MÜTEAHHİT ABDULKADİR KART YÜKLENİCİ FİRMA OLDU

ANKARA’YA
YAŞAYAN
STADYUM

2 YILDA TAMAM
Rize eski milletvekili Abdulkadir Kart Ankara’ya 47 bin kişilik 24 saat yaşayan bir stad inşa ediyor. Rize Temsilcimiz Alihan Telatar ile şantiye buluşan Kart, ‘2 yılda Türk sporunun hizmetine sunacağız’ dedi.

RİZESPOR SEVDAMIZ
Kart, ‘Rizeszpor’un yeri süper ligdir. Devre arasında transferler yapılacak ve bir üst lige çıkacaktır. Son haftalarda toparlanma oldu. Çaykur Rizespor ismini duyunca duiygulanıyorum.’

Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart ile Ankara’da buluştuk.
Siyaseti bıraktıktan sonra asıl mesleği olan mühendisliğe döndüm diyen Rize AK Parti eski milletvekili Abdülkadir Kart sözlerini şöyle sürdürdü;

“TÜRK FUTBOLUNUN
HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

“Milletvekili olmadan önce de bu işleri yapardım. Hamdolsun çok güzel projeleri yapmak bize nasip oldu. Gerek Rize’de gerek, İstanbul’da, Ankara’da çok güzel projeleri yaptık, teslim ettik. Hatırlanacağı gibi daha önce İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadyumunu da biz yapmıştık ve çok güzel bir stadyum olmuştu, orada da bir tecrübemiz var. Ankara 19 Mayıs Stadyumunun yeni inşaatını bir başka arkadaşla birlikte güçlerimizi birleştirerek Başkentimize yakışan 47 bin kişilik yeni bir stadyum projesini inşa ediyoruz. Burası sadece stat olmayacak. Aynı zamanda stat çevresinde diğer spor kulüplerini de faaliyet göstereceği, bir takım ticari ünitelerin de olduğu, tabiri caize 24 saat yaşayan bir stadyum olacak. Burada çok değişik birimler vardı, onlar kaldırıldı. Bir iki ay içinde kazık çakma işi bitirilecek, sonrada stadyumumuzu iki yıl içinde bitirilerek Türk futbolun hizmetine sunacağız” ifadesini kullandı.

“OLMAMIZ GEREKEN
YER SÜPER LİG“

Memleketimin takımı ÇAYKUR Rizespor için “adını duymak bile“ hoşumuza gidiyor diyen eski Milletvekili Abdülkadir Kart; ‘Her zaman destek oldum, bizim gururumuz, memleketimin takımı. Bir türlü arzu edilen başarı sağlanamadı. Geçen sezon hiç düşmememiz gerekirken küme düştük. Bu sezon son haftalarda iyi gidiyor. Ben arkadaşlar geçen hafta görüştüm. Son haftalarda yakaladığımız başarılı tempoyu böyle devam edersek, devre arasında takıma yapılacak yeni iyi transferlerle inşallah olmamız gereken yer olan Süper lige döneriz” cümlesini kullandı. (Ali Han Telatar)

RİZELİ MÜTEAHHİT ABDULKADİR KART YÜKLENİCİ FİRMA OLDU