İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in 101. yılına vurgu yaparak, birlik ve beraberlik duygusunun önemine dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİRESUN-BHA

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in 101. yılına vurgu yaparak, birlik ve beraberlik duygusunun önemine dikkat çekti.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun milletimiz için taşıdığı anlamı ve Cumhuriyet’in kazanımlarını dile getirdi. Başkan Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına duyulan minneti vurgularken, Cumhuriyet’in sağladığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin gururunu bir kez daha dile getirdi.

“Cumhuriyet Bizim En Büyük Mirasımızdır” Giresun İl Başkanı Başkan Mete Bahadır Yılmaz, Cumhuriyetin 101. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu toprakları bize vatan yapan, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bizler, onların bize emanet ettiği bu vatanı daha ileri taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

Yılmaz, mesajında ayrıca Giresunlu hemşehrilerine seslenerek, Cumhuriyet’in ilkelerinden asla taviz vermeden, geleceğe güvenle baktıklarını ifade etti. Gençler için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına Giresun için yatırımlarını sürdüreceklerini belirten Yılmaz, AK parti ve teşkilat mensupları olarak Cumhuriyet ruhunu her zaman yaşatacaklarının altını çizdi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Sınırlarımızın güvenliğinden ekonomimize kadar egemenliğimizi hedef alan çok yönlü saldırılar kesintisiz sürüyor. Türkiye, kadim tarihi birikimi, köklü devlet tecrübesi ve bir asra yaklaşan Cumhuriyet birikimi ile tüm bu sorunların üstesinden gelebilecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir. Nitekim, ülkemizin önünde kurulan tüm tuzakları, Allah’ın yardımı, milletimizin desteğiyle birer birer bozarak bugünlere geldik. İçinden geçtiğimiz bu önemli süreci de Cumhuriyetimizi bizlere miras olarak bırakanların vizyonuna uygun şekilde başarıyla neticelendireceğimize yürekten inanıyorum. İl Başkanı Başkan Mete Bahadır Yılmaz, Cumhuriyet’in bu topraklarda kardeşlik ve birlik duygusunu pekiştiren en önemli kazanım olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetimizin 101. Yılını kutlarken geleceğimiz için daha büyük hayaller kurma zamanıdır. Gençlerimiz, Cumhuriyetimizin geleceği olarak hayalleri ve idealleriyle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak en büyük güçtür. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı