Afyonkarahisar’da İlçe Başkanları bölge raporlarını MHP Milletvekili Taytak ile paylaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFYONKARAHİSAR-BHA

MHP Afyonkarahisar Teşkilatı Toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Görüşmede, ilçe teşkilatlarının vatandaşlara hizmet konusundaki azmi ve MHP’nin misyonu ele alındı. Taytak ve Kahveci’nin liderliğinde gerçekleşen toplantı, teşkilatların çalışmalarının değerlendirilmesine sahne oldu.

Milletvekili Taytak’tan Kutlu Dava Vurgusu

Milletvekili Mehmet Taytak, konuşmasında MHP’nin sıradan bir siyasi parti olmadığını vurguladı. Taytak, “Bizler sıradan bir siyasi partinin sıradan bir il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili değiliz. Bizler kutlu bir davanın, Allah rızası için kurulmuş bir yapının içinde mücadele veren, şehidi olan, gazisi olan partinin içerisindeyiz,” diyerek MHP’nin manevi değerine dikkat çekti. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin ideallerini yaşatmakta kararlı olduklarını belirten Taytak, ilçe başkanlarına hitaben, “Sizler hemşehrilerimizden aldığınız talimatlarla, hemşehrilerimize hizmet edeceksiniz. İlçelerimizde birliğimizi, beraberliğimizi sizler sağlayacaksınız,” ifadelerini kullandı.

Birlik ve Beraberlik İçinde Hedeflere Yönelik Çalışma

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, partinin hem yerel hem de genel düzeydeki hedeflerine değindi. Kahveci, teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının önemini vurgulayarak, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızın beklentilerini karşılayacak çalışmaları sürdüreceğiz. Bu amaçla ilçe teşkilatlarımızla sürekli iletişim ve işbirliği halinde olacağız,” dedi. Kahveci’nin bu açıklamaları, MHP’nin Afyonkarahisar’daki siyasi çalışmalarına yönelik kararlılığını gösterdi.

İlçe Başkanları Bölge Raporlarını Paylaştı

Toplantıda söz alan ilçe başkanları, kendi bölgelerindeki siyasi durumları ve yürüttükleri faaliyetleri paylaştı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, teşkilatlar arasında işbirliğinin güçlendirilmesi hedeflendi. MHP Afyonkarahisar teşkilatı, vatandaşlara yönelik hizmetlerde aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Afyonkarahisar’da İlçe Başkanları bölge raporlarını MHP Milletvekili Taytak ile paylaştı