Sivas’ta köy okullarına kitap sürprizi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan Bakar/SİVAS-BHA

STSO Köy Okullarına Kütüphane Oluşturmak adına Sivas’ta 11. Sivas Kitap Günlerine katılım sağlayan yayınevlerinden aldıkları kitapları köy okullarının kütüphanesine bağış yapacaklar.


Sivas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivas’ta bu sene 11. si düzenlenen Sivas Kitap Günleri’nde stant açan yayınevlerini ziyaret ederek anlamlı bir projeye imza attılar.
Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde 21 27 Ekim tarihleri arasında bir hafta boyunca devam eden Sivas Kitap Günleri etkinliğinde, stantları ziyaret eden STSO Başkanı Zeki Özdemir ve yönetimi yayınevleri ve yazarlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdiler.


STSO Odası adına Sivas’ta köy okullarında kütüphane oluşturmak amacıyla, 11. Sivas Kitap Günlerine katılan tüm yayınevlerinden kitaplar satın alan Başkan Özdemir, köy okullarındaki öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına çeşitli kitaplar aldıklarını ifade ederek, köyde yaşayan çocukların kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

Başkan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 11. Sivas Kitap Günlerinde satın aldıkların kitapların bir kısmını da kitap günlerinde yer alan Kitap Kumbarası Kampanyasına destek olmak amacıyla kumbaraya attılar.

Sivas’ta köy okullarına kitap sürprizi