Kars AK Parti Akyaka 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Akyaka 8. Olağan İlçe Kongresine 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Milletvekili Adem Çalkın da katıldı.

AK Parti Akyaka İlçe Kongresinde konuşma yapan Kars Milletvekili Adem Çalkın konuşmasında, İşimiz hizmet, gücümüz millet diyerek, kardeşlik içinde Akyaka’mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz sorumluluğumuzun farkındayız, aldığımız emanete sahip çıkacağız.

AK Parti Akyaka 8. Olağan İlçe Kongremizi İl Başkanımız Muammer Sencer ve 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, MKYK Üyemiz Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcımız Emre Ete, Teşkilatımızın katılımıyla birlik, beraberlik içinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Yeni İlçe Başkanımız Yener Güzeloğlu’nu ve İlçe Yönetimimizi tebrik ediyor, Akyaka’mız için yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. Yaptığı hizmetler, çalışmalar dolayısıyla Başkanımız Mustafa Bulut’a teşekkür ediyorum.”Dedi.

AK Parti Akyaka 8. Olağan İlçe Kongresine 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı / 24, 26 ve 27. Dönem Ak Parti Kars Milletvekili / Ak Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan, Ak Parti Kars il Başkanı Muammer Sancar, Arpaçay ilçesi Belediye Başkanı Zeki Elma, Sarıkamış, Arpaçay Ak Parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Kars AK Parti Akyaka 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi