Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan TUSAŞ’a yapılan saldırıya kınama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARS-BHA

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısını nefretle kınıyorum” diyerek TBMM kürsüsünden bir mesaj yayımladı.

Kars Milletvekili Adem Çalkın, sosyal medya hesabından yaptığı mesajında şunları belirtti: “Bugün ülkemizin gözbebeği, milli ve yerli savunma sanayimizin merkez üssü TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı, bunların arkasındaki mihrakları esefle kınıyor, terörün her türlüsünü lanetliyor, şehit olan kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.

Biz ülkemizde kimsenin burnu kanamasın, terör saldırıları son bulsun, kardeşlik, birlik, beraberlik, huzur ortamı hasıl olsun, doğusuyla, batısıyla herkes kucaklaşsın, normalleşme yaşansın diye uğraşıyor, bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.

Türkiye’nin ayaklarına takılan prangalardan kurtularak, bizi yavaşlatan ne varsa bir kenara atarak Türkiye Yüzyılı’nı, yarının Türkiye’sini inşaa etmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, sadece ülkemizde değil bulunduğumuz coğrafyada barış ve huzurun hakim olması, gözyaşlarının dinmesi için, terörün durması için büyük bir mücadele veriyoruz. Her fırsatta, milletin kürsüsünden dile getiriyoruz. Biz biriz, kardeşiz, birliğimizin bozulmasına asla ve asla fırsat vermeyeceğiz.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik yapılan terör saldırısını nefretle kınıyorum.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Kars Milletvekili Adem Çalkın’dan TUSAŞ’a yapılan saldırıya kınama