Elazığ’da “Şehir ve Kültür Akademisi” eğitimleri

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Öğretmen Akademisi eğitimleri “Şehir ve Kültür Akademisi” ile devam ediyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıtkı Taşel / ELAZIĞ-BHA

Prof. Dr. İsmail Aytaç’ın “Şehir ve Mekanlar” konulu söyleşisiyle devam eden programa Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Şehir ve Kültür, Edebiyat ile Müzik Akademisi şeklinde 3 ana başlık halinde düzenlenecek olan Elazığ Öğretmen Akademisi etkinlikleri eğitim öğretim yılı süresince alanında uzman akademisyen ve konukların katılımı ile devam edecek.

Harput’ta “Şehir ve Mekanlar” isimli söyleşi öncesinde Prof. Dr. İsmail Aytaç’ın mihmandarlığında Sarahatun Cami, Ulu Cami, Harput Kalesi ve Kazı Alanına bir gezi düzenlendi.

Geziye katılanlara çalışmaları hakkında bilgi veren Kazı ve Restorasyon Bölgesi sorumlusu Prof. Dr. İsmail Aytaç sonrasında söyleşi programına katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit Şehir ve Kültür akademisi eğitimlerine Elazığ için önemli bir değer olan Prof. Dr. İsmail Aytaç ile başlamanın önemli bir şans olduğunu ifade ederek katılımcı tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Elazığ’da “Şehir ve Kültür Akademisi” eğitimleri