Yatağan Müftülüğü Futbol Takımı başarıdan başarıya koşuyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında, Yatağan Müftülüğünü temsilen mücadele eden futbol takımı, turnuvadaki ilk maçında METEM ile karşılaştı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUĞLA-BHA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında, Yatağan Müftülüğünü temsilen mücadele eden futbol takımı, turnuvadaki ilk maçında METEM ile karşılaştı. Maç, Yatağan Müftülüğü Futbol Takımının üstün performansı ile dikkat çekerken, karşılaşmadan 12-0’lık muhteşem bir galibiyetle ayrıldı.

Maç sonunda, İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, oyuncularımızı tek tek tebrik ederek, “Gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı müftülüğümüzü onurlandıran personelimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca tüm takımlara başarılar dilerim,” şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, ‘’Bu zafer, Yatağan Müftülüğü futbol takımının turnuvadaki hedeflerinin ne kadar yüksek olduğunu ve takım ruhunun ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Takımımızın ilerleyen maçlarda da aynı başarıyı göstermesi bekleniyor. Destek veren tüm din görevlilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz!’’ dedi.

Yatağan Müftülüğü Futbol Takımı başarıdan başarıya koşuyor