ABBİM ve VGC, Dünya Gazeteciler Gününde bir araya geldi

Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ayhan Yazlık ve yönetimi, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi onuruna bir yemek organizasyonunu tertipledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VAN-BHA

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Basın Birliği İnternet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Ayhan Yazlık ve yönetimi, Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi onuruna bir yemek organizasyonunu tertipledi.


Van’da görev yapan ABBİM ve VGC yönetimi Dünya Gazeteciler günü dolaysıyla bir araya geldi.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolaysıyla bir araya gelen ABBİM ve VGC Yönetimi, bu birlikteliğin çok önemli ve anlamlı olduğu konusuna dikkat çekti.
Anadolu Basın Birliği internet Medyası (ABBİM) Yönetim Kurulu ve Havadis Medya Group Başkanı gazeteci Ayhan Yazlık, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “21 Ekim Dünya Gazeteciler günü dolaysıyla bu gün gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelmek istedik. 21 Ekim günü haftanın ilk günü olan Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle, Pazartesi günleri işlerin çok yoğun olduğunu bildiğimizden dolayı, bir sonraki gün olan Salı günü iş akışının daha uygun olduğunu hesap edilerek, böyle bir günde bir araya gelmeyi daha uygun gördük.
Hem Dünya Gazeteciler gününü kutlamış olduk hem de kentimiz için büyük bir önem arz eden Van Gölü Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimi ile bir araya gelmiş olduk.
Van Gölü Gazeteciler Cemiyet Başkanı sevgili dostum Orhan Aşan ve tüm Yönetimini en kalbi duygularımla tebrik eder başarılar dilerim. Derneklerimiz ayrı olabilir ama kalbimiz ve düşüncemiz aynıdır. İkimizde şehrimizin gelişmesi ve şehrimizdeki sorunların minimize edilmesi konusunda gayretler gösteriyoruz.
VGC Yönetiminin başarılı olacağına inancım tamdır. Gazeteci arkadaşlarımızın hak ve hukuklarını koruma ve kollama anlamında üzerimize ne düşerse birlikte aynı hassasiyeti göstereceğimizi açık yüreklikle ifade edebilirim.
Dediğim gibi, bu yemekli toplantımızın amacı VGC Yönetimini tebrik etmek, hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve aynı zamanda 21 Ekim dünya gazeteciler günü vesilesi ile bir araya gelmekti.
Katılımlarından ötürü VGC Yönetimine, ABBİM Yönetimimize ve diğer gazeteci dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Aşan ise yaptığı açıklamada, “Bu nazik ve ince düşüncelerinden dolayı ABBİM Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yazlık ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Çok ince bir düşünce sergilediler ve bizleri oldukça onure ettiler.
Bizlerde bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutluyoruz. Hepsine sağlık ve sıhhat diliyoruz. Şehrimizin geleceği açısından birlikte hareket etmek çok isabetli bir karar olacaktır. Amacımız, gazetecilik mesleğini hakkıyla yapan arkadaşlarımızın karşılaştıkları zorluklara karşı, hak ve hukuklarını korumaktır. VGC Yönetimi olarak her daim ve her koşulda meslektaşlarımızın yanında olacağız. Meslektaşlarımızın en ufak sorun ve sıkıntıları olursa başvuracakları bir yerlerinin olduklarını bilmelerini istiyoruz.
Bu anlamda deneyimli gazeteci ABBİM Başkanı Ayhan Yazlık ve Yönetimi tarafından organize edilen önemli ve anlamlı görüşme için kendilerine teşekkür ediyoruz. Birlikteliğimizin daim olması temennisiyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum” diyerek, nazik davranış için teşekkürlerini dile getirdi.

ABBİM ve VGC, Dünya Gazeteciler Gününde bir araya geldi