Bülent Uygun: “Kazandığımız için mutluyuz”

Trendyol Süper Lig’de sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Net Global Sivasspor rakibini 3-2 mağlup etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Trendyol Süper Lig’de sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Net Global Sivasspor rakibini 3-2 mağlup etti.

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 Sezonu’nun 9. hafta maçında Atakaş Hatayspor’u konuk etti.

BG Grup 4 Eylül Stadı’nda oynanan mücadeleden takım 3-2 galip ayrıldı. Net Global Sivasspor’un gollerini Rey Manaj (2) ve Samba Camara atarken, Atakaş Hatayspor’un gollerini ise Rigoberto Rivas ve Francisco Calvo kaydetti.

Net Global Sivasspor’un bir sonraki maçta ligin 10. hafta maçında 25 Eylül Cuma günü saat 20.00’de deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Bülent Uygun, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum, bizleri desteklediler. Üç puanı onlara armağan ettik.” dedi.
Teknik Direktör Bülent Uygun, ligde sahasında Atakaş Hatayspor ile oynadıkları ve 3-2 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Atakaş Hatayspor gibi iyi bir takımı yenmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Uygun, “Taraftarımıza teşekkür ediyorum, bizleri desteklediler. Üç puanı onlara armağan ettik. Bugün benim oğlum Emir Haktan’ın doğum günü. Maçtan önce, “Babacığım kazanın ve doğum günü hediyesi bana verin” diye söylemişti. Bu galibiyeti de birazını da olsa oğlum Emir Haktan’a armağan ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bülent Uygun: “Kazandığımız için mutluyuz”