Antalya Barosunun yeni başkanı belli oldu

Antalya Barosunun Olağan Genel Kurulu'nda heyecan dolu bir seçim yaşandı. 7371 kayıtlı üyeden 5500'ünün oy kullandığı seçimde, üç aday arasında kıyasıya bir yarış yaşandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

Antalya Barosunun Olağan Genel Kurulu’nda heyecan dolu bir seçim yaşandı. 7371 kayıtlı üyeden 5500’ünün oy kullandığı seçimde, üç aday arasında kıyasıya bir yarış yaşandı.

Nazım Hikmet Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, Ali Çağdaş Bozaner, rakipleri Cenk Soyer ve Alper Köleoğlu’nu geride bırakarak yeni dönemde Antalya Barosu’nun başkanlığına seçildi. Bozaner, yaklaşık 1900 oy alarak büyük bir başarıya imza attı. Cenk Soyer 1200, Alper Köleoğlu ise yaklaşık 1000 oyda kaldı.

35 sandığın 34’ünde önde tamamladığı seçim maratonunda Bozaner, Antalya Barosu’nun yeni döneminde önemli bir misyon üstlenecek. Genç Avukatlar Meclisi Kurucu Başkanı olan Bozaner’in başkanlığıyla birlikte baroda yeni bir sayfa açılması bekleniyor.

Antalya Barosu üyeleri, bu seçimle birlikte barolarının geleceğine yön verecek önemli bir karar vermiş oldu. Yeni başkan ve yönetim kurulu, Antalya Barosu’nu daha da güçlendirmek ve avukatların haklarını korumak için çalışacaklarına dair söz verdiler.

Antalya Barosunun yeni başkanı belli oldu