Aksu’da müzik şöleni

Antalya Aksu Belediyesi, heyecanla beklenen ve bu yıl 9.düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında bölge halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

Antalya Aksu Belediyesi, heyecanla beklenen ve bu yıl 9.düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında bölge halkına unutulmaz bir gece yaşattı. ANFAŞ Fuar Alanı önünde gerçekleşen Ozan Ali Ateş ve Zara konseri renkli görüntülere sahne oldu.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve eşi Emine Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen konsere; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İlçe Başkanı Hamza Erdem, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanı İsa Yıldırım “Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in destekleriyle hazırlanan konserimize hoşgeldiniz. Biz birlikte güçlüyüz, inanıyorum ki Aksu’ya daha güzel hizmetler üreteceğiz, birlikte çalışacağız birlikte kazanacağız. Bu güzel geceye verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Aksu Güreş Sahamızda gerçekleştireceğimiz 9. Geleneksel Yağlı Güreşlerimize tüm halkımızı bekliyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise “Aksu’nun evladı İsa Başkanımız ile seçimde birlikte çalışarak sizlerin destekleriyle yeniden Belediye Başkanı seçildik. Bu nedenle İsa Başkanım da, ben de Aksu’nun emrindeyiz” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ilk olarak Ozan Ali Ateş sahne aldı. Halk müziğinin sevilen eserlerini seslendiren Ozan Ali Ateş’in ardından sahneye sevilen sanatçı Zara çıktı. Repertuarında yer alan birbirinden güzel şarkıları, Aksu ve Antalya halkı için seslendiren Zara izleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım daha sonra Ozan Ali Ateş, Zara ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ e çiçek ve plaket takdim etti.

Aksu’da müzik şöleni