ÇOCUK YATAĞINDAN YANGIN ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇOCUK YATAĞINDAN YANGIN ÇIKTIDidim Çamlık Mahallesi’nde yaşayan Şahin ailesinin evinde 16 Kasım 2022 günü yangın çıkıyor.

Evin reisi Mehmet Şahin’in iddialarına göre;  Çarşamba akşamı saat 23:00 sularında 4,5 yaşındaki Timur ve 8,5 yaşındaki İvan kardeşler odalarında yatarlarken 4,5 yaşındaki Timur rahatsızlandığını babasına söylüyor. Şahin ailesi 21:30 sıralarında Timur’u Didim Devlet Hastanesi’ne götüryorlar. Hastaneye geldikleri sırada komşuları Mehmet Şahin’i telefon ile arayarak evden dumanlar çıktığını haber veriyorlar. Apar topar eve dönen Şahin ailesi  gördükleri manzara karşısında çok şaşırıyorlar. İtfaiye ve polis ekipleri gelmiş evde çıkan yangını söndürmeye çalışıyorlar.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sonrasında eve giren Mehmet Şahin yangının çocuk odasından çıktığını görünce şaşkınlığını gizleyemiyor. Çocuk odası ve bitişik mutfak kullanılmaz hale gelmiş duruma gelmiş.

Baba Şahin konuya ilişkin yaptığı açıklamada “İnternette tanınmış bir alışveriş sitesi üzerinden çocuklarıma araba görünümlü, ışıklı 2 adet yatak aldım. 4,5 ve 8,5 yaşındaki çocuklarımın odasına yerleştirdim. Yangının çıktığı gün küçük oğlum rahatsızlandığını söyleyince hastaneye götürdük. Ama komşuların haber vermesi üzerine hastane bahçesinden geri dönmek zorunda kaldık. Eve gelince gördüğümüz manzara korkunçtu. İtfaiye yangını söndürdükten sonra bize yaptıkları açıklamada yangının çocuk odasından çıktığını söyledi. İtfaiye yataktan başlamış yangın diye söyledi. O anda ben sinir krizi geçiriyordum, aklıma gelmedi yatağın ışıklı, lambalı olduğunu söylemedim. Sadece İtfaiye çocuğun yatağından başlamış diye tekrar tekrar söyledi. Ben nasıl olur diye şaşırdım? Yatak durduğu yerde nasıl yanar? Dedim. Ama elektrikli olduğunu kendime gelince hatırladım. Allah’tan çocuk rahatsızlandı, hastaneye gitmişiz. Ya gece hepimiz uyuduktan sonra olsaydı, verilmiş sadakamız varmış. Konuya ilişkin tüm yasal haklarımı kullanacağım. Sorumlu kimse mutlaka cezalandırılmalı” dedi. (Kemal Etleç)

ÇOCUK YATAĞINDAN YANGIN ÇIKTI