İlçedeki tüm okullara yaş pasta gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçedeki tüm okullara yaş pasta gönderdiDiyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçedeki 116 okula yaş pasta göndererek, okullardaki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, ilçedeki öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü, tüm okulların öğretmenler odasına ‘Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun’ yazılı yaş pasta ve karanfil göndererek kutladı.

Kaymakam Beşikçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Üçköylüoğlu ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ziya Gökalp Anadolu Lisesi’ndeki öğretmenleri ziyaret etti. Öğretmenler Günü’nü yaş pasta ile kutlayan Kaymakam Beşikçi, öğretmenlere karanfil vererek, “İyi ki varsınız” dedi.
Ziya Gökalp Lisesi’ndeki emekli olacak olan öğretmenlerin de gününü çeşitli hediyeler ile kutlayan Murat Beşikci, meslek hayatları boyunca özveriyle çalışan ve binlerce eser bırakan öğretmenlere minnettar olduklarını söyledi.

Kaymakam Beşikci, “18 yıllık meslek hayatımda öğretmenlerimizi her zaman ailemizin kıymetli mensupları olarak gördüm. Her mesleğin bir hamuru vardır. Öğretmenlik mesleğinin de hamuru insandır. Eğitim ailede, okulda, sokakta ve toplumun her alanında olan bir faaliyettir. Fakat öğrencilerimizdeki başarının yüzde doksan dokuzu siz öğretmenlerimizin eseridir” dedi.
Kaymakamlık ve belediye olarak güçleri yettiğince okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Beşikçi, “Bu vesileyle sizleri unutmamak adına küçük bir pasta ile bu gününüzü kutlamak istedik. Başta ilkokul öğretmenim olmak üzere emekli öğretmenlerimiz ile görevinin başındaki öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Mia Haber)

İlçedeki tüm okullara yaş pasta gönderdi