Trabzonspor kulübü Başkanı Ertuğrul DOĞAN Vakfıkebir de coşkulu taraftarlar kalabalığı karşıladı

Trabzonspor kulübü başkanı Ertuğrul Doğan vakfıkebir'de coşkulu kalabalık tarafından karşılandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Aydın SARAL /TRABZON -BHA
Başkan Ertuğrul Doğan Vakfıkebir’e girişte taraftarlar tarafından meşale yakılarak bordo mavi renklerle çiçek ve Kemençe eşliğinde halk oyunları ekibi ile birlikte Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar derneği Başkanı Hasan Bahadır ve Türbin sorumlusu Murat Günaydın tarafından coşku ile karşılandı .
Vakfıkebir Trabzonspor taraftarlar derneğine ziyarette bulunan başkan basın ve taraftarların sorularını cevapladı .
Başkan;
Trabzonspor’un maddi açıdan bankalara olan faiz borcu ve maddi borcunu sıfırladıklarını trabzonspor’u bu yükten önemli ölçüde kurtardıklarını dile getirdi. Teknik sorumlu konusunda Şenol güneş’e tam yetki verdiklerini Trabzonspor’a transfer yapılacaksa şu an hocanın talepleri doğrultusunda yapacaklarını beyan etti. Vakfıkebir Trabzonspor taraftarlar derneği lokalinde birçok taraftar da Başkana yakından soru sorma imkanı buldu.
Başkan Ertuğrul DOGAN ve Beraberindeki Yönetici Zeynat Kafkas ve As Başkan Taner SARAL’a Ziyaretinden dolayı Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar derneği Başkanı Hasan Bahadır teşekkür etti .
Başkan Ertuğrul Doğan yönetim kurulu üyeleri Zeynat Kafkas ve As Başkan Taner Saral ile birlikte bugün oynanacak Trabzonspor-başakşehir müsabakası için ilçeden ayrıldılar.
Trabzonspor kulübü Başkanı Ertuğrul DOĞAN Vakfıkebir de coşkulu taraftarlar kalabalığı karşıladı