AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Gündemimizde yeni bir çözüm süreci yok

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, çözüm süreci sorusuna yanıt verdi. Ala, "Bizim öyle bir şeyimiz yok. Reform gündemleri var, anayasa gündemimiz var. Onları tartışıyoruz. Meclis'te de herkes yan yana oturuyor, her gün konuşuyor." dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, dün AK Parti Genel Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partililerle tokalaşmasının ardından gündeme gelen “Yeni bir çözüm süreci mi var?” sorusuna Ala, yanıt verdi.

Ala, “Bizim öyle bir gündemimiz yok. Hedeflerimiz, reform gündemlerimiz ve anayasa gündemimiz var. Bunları tartışıyoruz. Meclis’te de herkes yan yana oturuyor ve her gün konuşuyor.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, erken seçimin de gündemlerinde olmadığını belirtti.

Cezasızlık algısı ile ilgili tartışmalara da değinen Ala, “O günün şartlarına göre bazı çözümler üretilmişti. Ancak şu anda bu durum başka sorunlar üretmeye başlamıştır. Biz de o sorunları ortadan kaldıracak yeni düzenlemeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Gündemimizde yeni bir çözüm süreci yok