Ordu turizmine yeni mekan

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun gözde turizm merkezi Çambaşı Yaylası’nda bulunan ve eşsiz bir manzara sunan Ablak Kayasını turizmin yeni duraklarından bir tanesi haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesinin doğaya uyumlu bir şekilde inşa edeceği seyir terası ve çevreme düzenlemesi ile artık ziyaretçiler, güvenli bir şekilde güzel manzaranın tadını çıkaracak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu – BHA

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeniliklerle yerli ve yabancı turistlerin dört mevsim uğrak noktası haline gelen Çambaşı Yaylası, modern konaklama alanları, kış sporları çeşitliliği ve eşsiz doğa güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.

ABLAK KAYASI’NA ŞİMDİ ÇIKMALI

Yaylanın dört bir yanını turizm destinasyonları ile donatmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi bunlara yeni bir tanesini daha ekliyor. Ekipler bu kapsamda Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası sınırları içerisinde bulunan Turnalık Mahallesi Ablak Kayası için seyir terası ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmaların hızla sürdüğü alanda 100 metrekarelik çelik konstrüksiyonlu ahşap kaplamalı seyir terası, ahşap piknik masası, çöp kovası, aydınlatma direği ve çeşme yapılacak.

Kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen Ablak Kayası turizme yeni bir soluk katacak.

Ordu turizmine yeni mekan