Tamer Kıran, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İstanbul’da düzenlenen “Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Avrupa ve Asya Zirvesi”nin açılışına katıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul – BHA

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen zirveye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Başkanı Philippe Varin, Türk iş dünyasının temsilcileri ve 62 ülkeden 800’den fazla iş insanı katıldı.

Tamer Kıran, “İklim Değişikliği İçin İşbirlikçi Yaklaşım” ana temasıyla düzenlenen zirvede, “Küresel Ekonomik Dönüşümü Yönetmek ve Değişimi Yönlendirmede Odaların Rolü” başlıklı panelin moderatörlüğünü yaptı.

İki gün sürecek Dünya Odalar Federasyonunun Avrupa ve Asya Zirvesi’nde, tüm dünyada iş dünyasının temsilcisi olan odalar, 24 Ekim’de Rio de Janeiro’da yapılacak B20 Zirvesi ve 11 Kasım’da Bakü’de başlayacak COP29 Zirvesi öncesinde iklim değişikliğiyle ilgili görüşlerine son şeklini verecek.

Tamer Kıran, Dünya Odalar Federasyonu Avrupa ve Asya Zirvesi’ne katıldı