ATO Başkanı Baran’a “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi

OSTİM Teknik Üniversitesi'nin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılan Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a, Ankara Ticaret Odası tarafından üyelerinin oda ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylaştırmak, etkin ve hızlı hizmet vermek amacıyla hayata geçirilen ATONET mobil uygulaması ile Türkiye'nin ve Ankara'nın ticari alandaki gelişimine sağladığı katkılardan dolayı, "Üstün Hizmet Ödülü" takdim edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara – BHA

Ödülü, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek ile OSTİM Organize Sanayi Bölgesi ve OSTİM Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Orhan Aydın’ın elinden alan Baran, Ankara ve ülke ekonomisine katkı sağlayama devam edeceklerini söyledi.

ATO Başkanı Gürsel Baran, OSTİM Teknik Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, öğrencilere yönelik açılış dersini gerçekleştirdi.

Açılış töreninde Türkiye’ye katkılarından dolayı aralarında ATO Başkanı Gürsel Baran ile Hazine ve Maliye Bakanlığı adına Bakan Yardımcısı İsmail İlhan Hatipoğlu, Hazine ve Maliye Bakanlığı adına Muhasebat Genel Müdürü Dr. Nazmi Zarifi Gürkan ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu’na “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi.

ATO Başkanı Baran, ödülü alırken yaptığı konuşmada Ankara Ticaret Odası olarak, üyelerinin iş ve işlemlerini kolaylaştırmak, Ankara ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. ATO’nun sunduğu hizmetleri dijital ortama taşıdıklarını ve ATONET Üye Hizmet Platformu ve mobil uygulaması ile üyelerin kolaylıkla işlem yapabilmesini sağladıklarını anlatan Baran, bu proje ile Dünya Odalar Yarışması’nda birinci olarak “En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi” ödülü aldıklarını bildirdi. Baran, “Ticaret ve ihracatlarının ilerlemesini sağlamaya ve en nihayetinde şehrimiz ve ülkemizin ekonomisinin gelişimine katkı sunmaya çalışıyoruz. ATONET, güncel gelişmeler ışığında, üyelerimize daha iyi, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilme arayışımızın bir neticesi olarak ortaya çıktı. Dijitalleşme ve inovasyon kavramları her zaman Ankara Ticaret Odası olarak Odamızın kimliğini oluşturuyor. Bu ülkede okumuş, yetişmiş, yine bu topraklarda ekmeğini kazanan milletimizin bir ferdi olarak, şehrimize, ülkemize hizmet sunmak, katkı sağlamak bizim için başlı başına bir onur” dedi. Baran, ödülü, ATONET’in hayata geçmesine katkı sağlayan tüm ATO çalışanları ve yöneticileri adına aldığını da söyledi.

Programda, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, OSTİM OSB Başkan Yardımcısı ve ATO’nun 26 No’lu Hırdavat Satıcıları Meslek Komitesi Meclis Üyesi Sıtkı Öztuna, büyükelçiler, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı.

ATO Başkanı Baran’a “Üstün Hizmet Ödülü” takdim edildi