Vali Yıldırım, Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti

Vali Aziz Yıldırım, jandarma, emniyet, sahil güvenlik, itfaiye ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri gibi kritik birimlerin yer aldığı acil çağrı merkezi birimlerini ziyaret ederek, hızlı ve etkin koordinasyon için yürütülen çalışmaları inceledi. Yıldırım, 112'nin acil durumlarda hayati önem taşıdığını vurgulayarak, teknolojik altyapı ve koordinasyonun gerekliliğine dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın SARAL / TRABZON- BHA

Ziyaret sırasında Yıldırım’a Yomra Kaymakamı Oğuzhan Ocak eşlik etti.
Yıldırım, Kaymakam Ocak’tan merkezin işleyişi, yapılan çalışmalar ve acil durum müdahale süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı.
Ziyaret kapsamında, jandarma, emniyet, sahil güvenlik, itfaiye ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri gibi kritik birimlerin bulunduğu çağrı merkezi birimleri gezildi. Merkezde, acil çağrıların hızlı ve etkin bir şekilde koordine edilmesi için yapılan çalışmaları inceleyen Yıldırım, birimlerin vatandaşlara en kısa sürede ulaşabilmesi adına teknolojik altyapı ve koordinasyonun önemine dikkat çekti. Vali Yıldırım, acil durumlarda 112’nin hayati bir rol oynadığını belirterek, merkezin çalışmalarını takdir etti.
Vali Yıldırım, Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti