Fenerbahçe Beko’ye Kızılyıldız şoku: Euroleague’de ilk mağlubiyet 19 sayı farkla geldi

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin üçüncü hafta maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'a 76-57 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague’nin üçüncü hafta maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’a 76-57 mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Mücadeleye hızlı başlayan Kızılyıldız, ilk çeyreği 26-12 önde kapattı. Fenerbahçe, ikinci çeyrekte savunmasını sertleştirerek rakibini yalnızca 12 sayıda tutmayı başardı ve devreyi 38-31 geride tamamladı.

Üçüncü çeyrekte her iki takım da skor üretmekte zorlanırken, son çeyreğe Fenerbahçe 54-42 geride girdi. Kızılyıldız, final periyodunda daha etkili bir oyun sergileyerek farkı korudu ve maçı 76-57 kazandı, böylece EuroLeague’de üçüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Beko’da Nigel Hayes 20 sayı ve 7 ribauntla takımının en skorer ismi olurken, Devon Hall 10 sayı, 3 asist ve 2 ribauntla mücadele etti. Kızılyıldız’da ise Joel Bolomboy 18 sayı ve 11 ribauntla double-double yaparken, Nemanja Nedovic 17 sayı kaydetti.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’deki bir sonraki maçında 17 Ekim’de Alman temsilcisi Alba Berlin’e konuk olacak.

Fenerbahçe Beko’ye Kızılyıldız şoku: Euroleague’de ilk mağlubiyet 19 sayı farkla geldi