Görevi Başında Şehit Olan ve Ahirete İrtihal Eden Eğitim Çalışanları İçin Beypazarı Şehit Mezarlığı’nda Kuran-ı Kerim Okundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Görevi Başında Şehit Olan ve Ahirete İrtihal Eden Eğitim Çalışanları İçin Beypazarı Şehit Mezarlığı'nda Kuran-ı Kerim Okundu.Görevi Başında Şehit Olan ve Ahirete İrtihal Eden Eğitim Çalışanları İçin Beypazarı Şehit Mezarlığı’nda Kuran-ı Kerim Okundu.

Hilmi Erdoğan (BHA)Beypazarı

Beypazarı Şehitliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz YILMAZ’ın ve Şehit Sefa Tiftik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Mehmet Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğrencilerinin katılımıyla şehit öğretmen ve ahirete irtihal eden eğitim çalışanları için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz YILMAZ “Bayrağımızın dalgalandığı her yerde “OKU” emrinin hâkim olması için emek veren ve şehitlik makamına erişen, öğretmenlerimizi ve ahirete irtihal eden eğitim çalışanlarını Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz.” dedi. Ardından vatani görevlerini yaparken şehit olan aziz şehitlerin kabirleri de ziyaret edilerek dualar okundu. (Hilmi Erdoğan)

Görevi Başında Şehit Olan ve Ahirete İrtihal Eden Eğitim Çalışanları İçin Beypazarı Şehit Mezarlığı’nda Kuran-ı Kerim Okundu.