Kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut: “Evlatlıktan reddettim”

Kanserle mücadele eden sevilen sanatçı Ankaralı Turgut, sağlık sorunlarının yanı sıra aile içinde büyük bir sarsıntı yaşadı. Maddi zorluklar nedeniyle ilaç parası talep eden Turgut, çocuklarının yardım yerine kendisine karşı beklenmedik bir tutum sergilediğini ifade etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Gerçek ismi Turgut Karataş olan sanatçı, son süreçte yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı ilaç tedavisine başlayamadığını belirtti. Çocuklarına yardım talebinde bulunan Turgut, “Yardım paralarına göz diken evlatlarımı reddettim” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

Aile içi kriz ve kamuoyuna açıklama

Ankaralı Turgut, 1.5 ayda 13 kilo kaybettiğini ve maddi durumunun zorlaşması sonucu kızının evine taşındığını belirtti. Bununla birlikte, bir grup hayranı ve dostu tarafından düzenlenen vefa ve yardımlaşma gecesiyle kendisine destek olundu. Sosyal medya üzerinden bir video paylaşan sanatçı, tedavisi için toplanan paraları almak isteyen çocuklarını evlatlıktan reddettiğini duyurdu.

“Baba parasıyla damat besliyoruz”

Videoda, çocuklarına yönelik eleştirilerde bulunan Turgut, “27 senedir benim paramla geçiniyorlar. Hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı… Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Bana toplanan ilaç paralarını beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunlar yalancı, iftiracı. Bunları herkes bilsin,” şeklinde konuştu.

Olayın ardından Ankaralı Turgut’un durumu ve yaşadığı sağlık süreciyle ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

Kanserle mücadele eden Ankaralı Turgut: “Evlatlıktan reddettim”