Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın ve sosyal medya platformlarında yayılan "Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi" iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın ve sosyal medya platformlarında yayılan “Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi” iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Yapılan resmi duyuruda, iddiaya konu olan aracın Tarım ve Orman Bakanlığı envanterinde bulunmadığı vurgulandı.

Ayrıca, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile eski Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi arasında bu konuya ilişkin herhangi bir görüşmenin gerçekleşmediği belirtildi. İletişim Başkanlığı, bu asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında uyardı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada yayılan yanlış bilgilere karşı dikkatli olunması çağrısında bulunarak, bu tür iddiaların gerçeği yansıtmadığını bir kez daha teyit etti.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bakanlar arasında makam aracı krizi iddiasını yalanladı