İzlanda-Türkiye maçı ertelendi mi? İzlanda-Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda? Resmi açıklama geldi

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta bu akşam oynanacak İzlanda-Türkiye maçı, hava muhalefeti nedeniyle ertelenme ihtimaliyle gündeme gelmişti. Son karar açıklandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta bu akşam oynanacak İzlanda-Türkiye maçı, hava muhalefeti nedeniyle ertelenme ihtimaliyle gündeme gelmişti. Son karar açıklandı.

İzlanda’nın başkenti Reykjavík’teki Laugardalsvöllur Stadyumu’nda zorlu hava koşulları nedeniyle sahada yapılan incelemelerin ardından, UEFA yetkilileri ve hakemlerin kararına göre maçın planlandığı gibi oynanmasına karar verildi. A Milli Futbol Takımımız, dördüncü grup maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Müsabaka, Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak ve TV8 ile EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak olacak. Yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszyński yaparken, dördüncü hakem Marcin Kochanek görev alacak. Maçta VAR olarak Pawel Malec, AVAR olarak ise Krzysztof Myrmus yer alacak.

Bu kritik maç, A Millî Takımımız için grup aşamasındaki önemli karşılaşmalardan biri olarak öne çıkarken, grubun diğer maçında aynı gün ve aynı saatte Galler, Karadağ’ı konuk edecek.

Maç öncesinde hava şartlarının belirsizliği ve erteleme tartışmaları, futbolseverler arasında endişe yaratmıştı ancak yetkililerin yaptığı incelemeler ve açıklamalar sonrası tüm gözler artık sahadaki mücadeleye çevrildi.

İzlanda-Türkiye maçı ertelendi mi? İzlanda-Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda? Resmi açıklama geldi