Milli maç hangi kanalda, saat kaçta? ertelenecek mi?

İzlanda ve Türkiye maçı öncesinde UEFA yetkilileri, don tehlikesine karşı zeminde incelemelerde bulunacak. İncelemenin ardından müsabakanın oynanıp oynanmamasına karar verilecek.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  1. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki dördüncü maçında deplasmanda A Milli Futbol Takımımız,  İzlanda ile karşılaşacak.

Grupta 4 puanla ilk sırada yer alan millilerimiz, liderliğini sürdürmek istiyor.

Ay-Yıldızlılar, rakibi ile deplasmanda oynadığı 7 maçta 6 yenilgi alırken, yalnızca 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Peki, İzlanda – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, milli maç hangi kanalda, şifresiz mi? İzlanda – Türkiye maçı canlı izle kanalı, saati ve karşılaşmanın tüm detayları haberimizde

İZLANDA – TÜRKİYE MİLLİ MAÇI HANGİ KANALDA?

İzlanda – Türkiye milli maçı canlı ve şifresiz olarak TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Hakem olarak Polonya Futbol Federasyonundan Damian Sylwestrzak düdük çalacak

İZLANDA – TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İzlanda-Türkiye Maçı, İzlanda’nın başkenti Reykjavik’teki bulunan Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak.

İzlanda – Türkiye maçı, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü yani bu akşam saat 21.45’te başlayacak.

MUHTEMEL 11

İrfan Can, Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, , Arda, Kenan, Bertuğ 11’inden oluşması muhtemel olarak bekleniyor.

Milli Maç Ertelenebilir

UEFA yetkilileri, İzlanda ve Türkiye arasında oynanacak karşılaşma öncesinde  don tehlikesine karşı zeminde incelemelerde bulunacak. Saha incelemeleri sonrasında mücadelenin oynanıp oynanmamasına ilişkin nihai karar verilecek.

UEFA’DAN TOPLANTI KARARI

UEFA yetkilileri ve hakemler, saat 15.00’te İzlanda – Türkiye maçının oynanacağı stadın zeminini kontrol edecek ve mücadelenin oynanıp oynanmayacağına karar verecek.

İzlanda-Türkiye Milli Maçı Kaçta?

İzlanda-Türkiye Milli Maçı hangi kanalda?

İzlanda-Türkiye Milli muhtemel kadrolar?

Grubun diğer maçında, aynı gün ve aynı saatte Galler ile Karadağ karşılaşacak.

Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, ikinci maçta İzmir’de İzlanda’yı 3-1 mağlup etmişti. Millîlerimiz, oynadıkları son maçta Karadağ’ı 1-0 yenmişti. Gruba sahasında 2-0’lık Karadağ galibiyetiyle başlayan İzlanda ise ikinci maçında A Millî Takımımıza 3-1 yenilmiş ve son maçında Galler ile sahasında 2-2 berabere kalmıştı.

Dördüncü maçların öncesinde Ay-Yıldızlılarımız, 7 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2’nci, 4 puanlı İzlanda 3’üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ’ın ise puanı bulunmuyor.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta dördüncü maçların öncesinde oluşan puan cetveli şöyle:

2024/25 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup Puan Cetveli
Takımlar O G B M A Y P
1.TÜRKİYE 3 2 1 0 4 1 7
2.GALLER 3 1 2 0 4 3 5
3.İZLANDA 3 1 1 1 5 5 4
4.KARADAĞ 3 0 0 3 1 5 0

İzlanda ile 15. randevumuz

A Millî Takımımız, İzlanda ile 15. randevuya çıkacak. Ay-Yıldızlılarımız, 13’ü resmi biri özel olmak üzere İzlanda ile yaptıkları 14 maçta 8 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. 3 maç beraberlikle sonuçlanırken, millîlerimiz 3 karşılaşmada rakibine üstünlük sağladı. Yedisi İzlanda’da, 7’si Türkiye’de oynanan bu maçlarda İzlanda’nın attığı 24 gole, A Millî Takımımız 14 golle yanıt verdi. İki takım arasında son olarak 9 Eylül’de İzmir’de oynanan maçı Ay-Yıldızlılarımız 3-1 kazandı.


Tarihimizdeki 635. müsabaka

A Millî Takımımız, tarihindeki 635’inci müsabakaya çıkacak. Ay-Yıldızlılarımız, 101 yıllık tarihinde 349’u resmi, 285’i özel toplam 634 maç oynayıp, biri hükmen 247 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 yenilgi yaşadı. Millîlerimiz, 271’i deplasmanda, 274’ü Türkiye’de, 89’u ise tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3 tanesi hükmen galibiyet sonucunda 865 gol attı, kalesinde 906 gol gördü. Bugüne kadar 91 farklı ülke takımıyla mücadele eden A Millî Takımımız, 634 karşılaşmanın 550’sini Avrupa, 34’ünü Asya, 24’ünü Afrika, 23’ünü Amerika, 3’ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Milli maç hangi kanalda, saat kaçta? ertelenecek mi?