Aytekin Polatel Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanlığına yeniden seçildi

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin 13. Olağan Genel Kurulu, TES-İŞ Sendikası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA-BHA

Türkiye Haber Kameramanları Derneği’nin 13. Olağan Genel Kurulu, TES-İŞ Sendikası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda, derneğin faaliyet ve denetim kurulu raporları ile önceki yönetim faaliyetleri oy birliğiyle kabul edildi.

Başkanlık seçiminde Anadolu Ajansı (AA) Haber Kameramanı İbrahim Kördemirci ve mevcut başkan Aytekin Polatel yarıştı. 400 üyenin oy kullandığı seçimde Polatel, 237 oy alarak 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu.  Rakibi İbrahim Kördemirci ise 159 oy aldı. Seçimde 4 oy da geçersiz sayıldı.

Polatel’in liderliğindeki yeni yönetim kurulunda Muhammet Kılınç, Erhan Hoşgör, Mustafa Soybaş, Ahmet Yukuş, Ahmet Akpolat, Ümit Yalman, Mustafa Kara, Sipan Turgut, Hakan Dündar, Gazi Taş, Alican Ocak, Gökhan Bektaş ve Haluk Yavuzhan yer aldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Polatel ve Kördemirci bir araya gelerek dostane bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Polatel, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada herkese teşekkür etti ve seçimin adil ve demokratik olduğunu belirtti.

Türkiye Haber Kameramanları Derneğinin resmi X hesabından yapılan açıklama “Türkiye Haber Kameramanları Derneği 13. Olağan Genel Kurulumuzu bugün tamamladık. Aytekin Polatel 237 oy ile 4. kez derneğimizin başkanı seçildi. Demokratik yarış için tüm dernek üyelerimize teşekkür ederiz.” dendi.

Aytekin Polatel Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanlığına yeniden seçildi