Serik’te maskeli 2 kişi pompalı tüfekle 1 kişiyi yaraladı

Antalya’nın Serik ilçesinde otel servisi bekleyen kişilerin yanına motosiklet ile yaklaşan maskeli 2 kişi pompalı tüfekle ateş açtı. 1 kişi yaralandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA-BHA

 Kökez mahallesinde sabah erken saatlerde işe gitmek için servis aracı bekleyen kişilerin yanına motosiklet ile yaklaşan maskeli 2 kişi orada bekleyen kişilerin üzerine pompalı tüfekle ateş ederek olay yerinden kaçtı. Olayda Mutlu Özkan (41) yaralandı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Özkan’ı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesine kaldırdı. Bacağının muhtelif yerlerinden ve kasığından saçmalarla yaralanan Özkan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaralı Özkan’ın yengesi Ayşe Özkan yaptığı açıklamada, “Olay sırasında ben yoktum ama kaynım vurulduktan sonra beni arayarak beni çağırdı. Ben geldiğimde burada yerde yatıyordu. İki bacağında ve belinde kanam vardı. Burada görgü tanıklarının söylediğine göre ileriden motosiklet ile gelmiş, ateş açmış kaçmış. Daha sonrada polis gelmiş. Bu şekilde duydum. Kaynımın kimse ile husumeti yok. İşinden gelir işine gider. Kaynım bekar. Annesi kanser hastası olduğu için işine gelip gider, annesinin yanında durur. Akşamları evden çıkmaz. Ben kesinlikle eminim. Bu saldırıda hedef kaynım değildir. Olay anında kaynımın yanında işe giden kadınlar varmış. Yanındaki kadınlar saldırıdan kaçmış ama kaynım kaçamamış. Olay sabah işe giderken olmuş.” dedi.

Polis olay yerinden kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Serik’te maskeli 2 kişi pompalı tüfekle 1 kişiyi yaraladı