Trabzon valisi Valisi, “Sümela’nın Şifresi Temel” Filmi Oyuncuları ile Bir Araya Geldi

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz’in sevilen komedi filmi serisi “Sümela’nın Şifresi Temel” ekibi ile Ganita’da buluştu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Aziz Yıldırım, “Sümela’nın Şifresi Temel” Filmi Oyuncuları Trabzon’da Bir Araya Geldi

Aydın SARAL- BHA -TRABZON 
Yönetmen Bilal Kalyoncu ve Senarist Yılmaz Okumuş’un öncülüğünde bir araya gelen oyuncu kadrosu ile sohbet eden Vali Yıldırım, ilimizin tarihî ve doğal güzelliklerini beyaz perdeye yansıtmalarından dolayı film ekibine teşekkür etti.
Filmin sevilen oyuncuları Alper Kul, Salih Kalyon, Öykü Gürman, Gürkan Uygun, Adem Yılmaz ve Şükrü Üçüncü’nün de katıldığı buluşma, Trabzon halkı tarafından ilgiyle karşılandı.
Karadeniz insanının esprili ve samimi yanlarını beyazperdeye yansıtan bu yapım, bölgenin güzellikleri ve kültürel zenginliklerini de izleyicilere sunmayı hedefliyor.
Çekimler Trabzon’un Tarihî Mekanlarında Devam Ediyor.
Film ekibi, Trabzon’un gözde tarihî ve turistik noktalarında çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin kendine has kültürü ve doğası, komedi unsurlarıyla harmanlanarak izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
Karadeniz’in doğasını ve insanlarının mizahi yanını öne çıkaran “Sümela’nın Şifresi Temel” serisi, bölgenin sıcak ve renkli atmosferini beyaz perdeye taşıyarak, sinema severlerden tam not almayı hedefliyor.
Trabzon valisi Valisi, “Sümela’nın Şifresi Temel” Filmi Oyuncuları ile Bir Araya Geldi