Başkan Sevindi’den öğrencilere sıcak çorba

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Eğitim Fakültesi Bahçesi’nde üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Betül Yılmaz / AMASYA-BHA

Amasya Belediyesi ile Amasya Üniversitesi İş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikle haftanın belirli günlerinde öğrenciler güne sıcak çorba ile başlayacak. Eğitim Fakültesi bahçesinde ‘Mobil Hizmet Aracı’ ile öğrencilere kepçe ile çorba dağıtan Başkan Sevindi, bir süre öğrencilerle de sohbet etti. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Başkan Sevindi ve eşi Av. Selin Sevindi ile birlikte öğrencilere ikram edilen çorbadan içtiler. Öğrenciler sıcak çorba ikramından sonra sınıflarına geçti.

‘Gençler Bizim Geleceğimiz’

Amasya Belediyesi olarak üniversite ile iş birliği içerisinde farklı uygulamalarda birlikte hareket etmeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi açıklamasında şunları kaydetti;
“Üniversitenin ilk haftasında öğrencilerimize sıcak bir sürpriz yaparak çorba ikram ettik. Şehrimizde üniversite öğrenimini gören öğrencilerimizin aileleri onları bizlere emanet etti. Amasya misafirperver bir şehirdir. Biz de öğrencilerimize sabah ders öncesi çorba ikramında bulunduk. Üniversite öğrenimindeki yoğunluğu biliyoruz. Öğrencilerimizin zamanla olan yarışının farkındayız. Bu doğrultuda daima onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Bütün öğrencilerimiz bizim için kıymetli, hepsi bizim kardeşimiz, hepsi bizim evladımız. Her bir öğrencimiz Amasya’mızın birer elçisi. Kendilerini seviyor, onlara her zaman destek veriyoruz. Öğrencilerimizin rahat ve sağlıklı bir biçimde eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz” dedi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, anlamlı davranışı nedeniyle öğrenciler adına Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’ye teşekkür etti.

Başkan Sevindi’den öğrencilere sıcak çorba