Artvin Valisi Ergün’den Arhavi’ye ziyaret

Artvin Valisi Turan Ergün, Arhavi ilçesini ziyaret ederek, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayram SARAYOĞLU

İlk olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ergün, Kaymakam Burak Çimşir’den ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Daha sonra Arhavi Belediyesini ziyaret eden Vali Ergün, belediyenin hizmetleri ve faaliyetleri konusunda Belediye Başkanı Turgay Ataselim’den bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Ergün, cadde üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da selamlaşarak, bir süre sohbet etti.

Daha sonra İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı ve Askerlik Şubesi Başkanlığını ziyaret eden Vali Ergün, ilçenin asayiş ve güvenliği konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Devlet hastanesini de ziyaret eden Ergün, hastanenin genel durumu hakkında yetkililerden bilgi alarak, burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ergün, Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi alanı ile Kapisre Deresinde DSİ 26. Bölge Müdürlüğü’nce sürdürülen taşkın koruma çalışmalarını inceledi.

-Şehit ailelerine ziyaret

Vali Ergün, 1993 yılında Mardin’in Derik ilçesinde vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Asteğmen Mehmet Altanlar ile 1991 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Er Hilmi Emiral’ın ailelerini baba ocağındaki evlerinde ziyaret etti.

Ergün, ziyarette şehitlerimizin anneleri Meryem Altanlar ve Subiye Emiral ile bir süre sohbet etti.

Şehitlerimizin ailelerine taziyelerini ileten Ergün, devletin tüm imkanlarıyla şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu söyledi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Arhavi’yi ziyaret ettiğini belirten Vali Ergün, ilçede yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Artvin Valisi Ergün’den Arhavi’ye ziyaret